August 12th: Bitcoin Meetups in Sweden and Norway

bitcoin i vardagen“: Tuesday, August 12, 2014, 6:00 PM, Queens Pub, Ågatan 28, Linköping. Vårt första möte efter ett kortare sommaruppehåll. Temat vi tänkte är hur det fungerar att använda bitcoin i vardagen. Tex. för dagliga inköp i fysiska affärer, restauranger, pubar osv. samt även på nätet. Vilka erfarenheter har vi att dela med oss av?Vad finns det för olika lösningar för affärsidkare att ta emot bitcoin? Hur funger de olika alternativen, hur smidiga är de att använda, vilka avgifter finns, hur fungerar det med kvitto, redovisning, moms osv. Förbered gärna frågor och saker ni vill diskutera. Diskutera gärna i diskussionsforumet “Linköping Bitcoin Meetup Message Board” som ni hittar om ni klickar på “Discussions” i menyn.

Oslos andre Bitcoin meetup! Tuesday, August 12, 2014, 6:00 PM to 8:00 PM, Henriken, Wergelandsveien 5, Oslo. Ved siden av Slottsparken. Vi arrangerer Oslo’s andre meetup for Bitcoin-entusiaster. Møtet er åpent for alle. Henriken stiller med lokale nærme Slottsparken i Oslo.
Som vanlig er det viktigste mingling. Det betyr at du kan spørre ekspertene spørsmål, rekruttere folk til Bitcoin-prosjekter og snakke om hva som er nytt med andre entusiaster.
Betaling med Bitcoin
Henriken jobber med Justcoin Payments for å ordre betaling med Bitcoin på stedet — for meetup’en og ellers.
Oppdatering kommer!
Program
•  Vi ser etter speakers. Kjenner du noen som har noe interessant å presentere?
Om stedet, Henriken
Henriken er kulturbar med rikt ølutvalg, biodynamisk vin og daglige kulturarrangement innen musikk, quiz, litteratur, spill og språk. Stor uteservering med utsikt utover Slottsparken.
RSVP så vi vet hvor mange som kommer.
Del gjerne link til arrangementet med venner og kollegaer som kunne vært interessert.

About Christoph Bergmann (1216 Articles)
Das Bitcoinblog wird von bitcoin.de gesponsort, ist inhaltlich aber unabhängig und gibt die Meinung des Redakteurs Christoph Bergmann wieder. Wenn Ihnen das Blog gefällt, freuen wir uns über Spenden. Sie können Bitcoin oder Bitcoin Cash an die folgende Adresse spenden: 1BvayiASVCmGmg4WUJmyRHoNevWWo5snqC Weitere Adressen (bech32, SegWit, Litecoin, Ethereum) finden Sie HIER. Um uns beiden Gebühren zu sparen, sollten Sie diese Seite unbedingt anklicken. Dort erfahren Sie auch, wie Sie das Bitcoinblog anderweitig unterstützen können. Meinen öffentlichen PGP-Schlüssel sowie den Bitmessage-Schlüssel finden Sie HIER. Wer anonym einen Tipp oder einen Gastbeitrag einreichen will, sollte davon Gebrauch machen.

1 Trackback / Pingback

  1. August 12th: Bitcoin Meetups in Sweden and Norway - Bitcoin EU

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s