Newsticker

Bitcoin Monday Nijmegen

Around the globe bitcoin enthusiasts gather periodically on Bitcoin Monday. In lieu of our brethren in Amsterdam, Bitcoin Monday Nijmegen is a monthly meetup held in the Nijmegen-Arnhem area. It’s happening again at Monday, 17. November, in the Café van OudsAugustijnenstraat 33, Nijmegen. Time: 7:00 PM.

What will happen on the meetup?

• Socialize with other great people interested in Bitcoin: newcomers, gurus and early pioneers, writers, entrepreneurs, economists, investors, activists, etc.

• Demonstrate or pitch your latest Bitcoin project and engage in fascinating conversations.

• Discuss topics on virtual currencies, such as: Bitcoin, Litecoin, Peercoin, Mastercoin, Open Transactions, OpenCoin.org, Ripple. Also, talk about social and economical effects of virtual currencies, about exchanges, wallets and payment systems.

Bitcoin Wednesday Nijmegen wordt Bitcoin Monday.

Op maandag 15 september wordt de eerste Bitcoin Monday gehouden. Dit evenement georganiseerd door BTC Direct en Coinqy zal elke derde maandag van de maand gehouden worden. Deze informele meetup is een must voor iedereen die iets over bitcoin wil weten in de omgeving van Nijmegen. Van beginner tot expert, iedereen is welkom.

Kosten

Er zijn geen kosten aan verbonden, inschrijven is dan ook niet verplicht. Mensen die zich voor 14 september hebben aangemeld via meetup.com krijgen een gratis drankje aangeboden door de organisatie.

Presentaties

Deze keer zullen er een aantal presentaties zijn van onder andere Mark van Cuijk van Coinqy over de cryptografie achter bitcoin en Carl Kuntze van Stichting Bitcoin Nederland over de stichting.  Deze presentaties worden gevolgd door een gezellige informele netwerk borrel waarbij er tijd is om alle nieuwtje in bitcoinland te bespreken of te leren over bitcoin

Waar: Café van Ouds Augustijnenstraat 33, Nijmegen
Wanneer: Maandag 15 september vanaf 19:00
Wie: Iedereen die iets over bitcoin wil weten, bespreken of gezellig met mede bitcoiners een drankje wil doen

Über Christoph Bergmann (2561 Artikel)
Das Bitcoinblog wird von Bitcoin.de gesponsort, ist inhaltlich aber unabhängig und gibt die Meinung des Redakteurs Christoph Bergmann wieder ---

Kommentar verfassen

%d Bloggern gefällt das: